Мнения на пациенти за Нас

Доволни сме от Д-р Йовчев! Изключителен професионалист, получихме навременен и изчерпателен отговор! Желаем здраве и успехи на целият екип!

П. А.

Пациент

Бърза и точна помощ във безплатната онлайн консултация ! Уникална подкрепа в трурните моменти !

С. С.

Пациент

Днес, на 01.01.2023г. откриха кисти в костта на детето ми. Пратих снимка и независимо, че беше 1 януари и вечер след 20ч. д-р Йовчев веднага ми отговори. Безкрайно съм благодарна и пожелавам здрава и успешна нова година на него и целия екип на сайта.

Н. К.

Пациент

Бях си счупила глезена, но не бях доволна от прегледа и една приятелка ми каза за този сайт. Изпратих снимките на лекарите в сайта и веднага получих доста подробен отговор. Без да се замисля се подложих на лечение и се оказа, че не сбърках. Много се радвам, че предлагате възможност за онлайн консултация и то безплатно! Препоръчвам!!!

Г. Н.

Пациент

От една седмица много ме боляха краката, но нямах възможност да посетя ортопед. Намерих този сайт и бях консултирана от ортопеди онлайн. След препоръчаното лечение, болките ми намаляха!

П.В

Пациент

Бях си контузил прасеца и като професионален спортист трябваше по-често да се консултирам с травматолог. Намерих този сайт и отидох на преглед при тях. Бях прегледан много обстойно и се продължи лечението ми.

И.В

Пациент