Онлайн консултация с ортопед

Как се осъществява онлайн консултацията с ортопед-травматолог?

Онлайн консулт

В началната страница на платформата натиснете синият бутон долу вдясно или натиснете бутона „Онлайн консултация„. Ще бъдете препратени към защитена страница – наречена „Виртуален кабинет“.

Вашите оплаквания

Нужно е да пишете подробно Вашите оплаквания. Тип на болката, част от денонощието, в която се появяват, интензитет, характер. Ако имате придружаващи заболявания, също биха били от значение, предвид терапията, която евентуално ще Ви се предпише.

онлайн-консултация-с-ортопед

Обратна връзка

След като изпратите подробно Вашите оплаквания, е нужно да въведете актуален Ваш имейл адрес. Последният е нужен, в случай че нямате отговор до 5-10 мин и нямате възможност да чакате. По този начин ние ще се свържем с Вас по имейл и по-късно отново ще имаме възможност да продължим консултацията.

онлайн-консултация-с-ортопед

Изпращане на изследвания и епикризи

Образната диагностика е от съществено значени за поставяне на диагнози в нашата сфера. От иконката „кламер“ може да ни изпращате Вашите образни, лабораторни изследвания и епикризите. Видове разширения на файлове, които може да изпращате: .jpg .jpeg .png .txt .rtf .xlsx .docx .pdf .gif. По-долу може да видите как се изпраща образ от скенер или резонанс.

онлайн-консултация-с-ортопед