Arthrex пуска на пазара система за минимално инвазивна бунионектомия

Онлайн консултация с лекар

Имате ли нужда от онлайн консултация с ортопед? Изберете лекар, направете заплащане и се консултирайте.

Arthrex обяви пускането на системата за минимално инвазивна бунионектомия. Това е хирургична алтернатива на традиционната корекция на буниони, според прессъобщение на компанията.

Минимално инвазивната система за бунионектомия позволява на ортопедите да постигнат пълна корекция на бунион с по-малки разрези, намалена болка и подуване и по-бързо възстановяване в сравнение с традиционните отворени процедури, според изданието.

Източник: https://gesund.bund.de/

Arthrex също обяви стартирането на два уебсайта за пациенти и клиницисти: BunionPain.com, който обучава пациентите за процедурата и ги свързва с ортопед, и Bunionectomy.arthrex.com, който свързва клиницистите с технологичен консултант на Arthrex или представител на медицинското образование, според изданието.

Д-р Ниази
Д-р Ниазиhttps://orthopedy.bg
Д-р Есен Ниази е специализант по ортопедия и травматология в София с интереси в областта на диагностиката и лечението на пациенти със заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Образование Завършва Медицински университет София през 2020 г. Към момента специализира в отделение Ортопедия и травматология в МБАЛ Доверие. Квалификации Член на Български лекарски съюз; Участие в конгреси и семинари по специалността в България и чужбина. Биография От дипломирането си през 2020 г. д-р Ниази работи в отделение Ортопедия и травматология на МБАЛ Доверие в София и е част от екипа на МЦ Доверие - СБТ София. Владее английски и турски език.

Време е за Ваши въпроси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Подобни статии

Последвайте ни

Последно добавени